Annuleren

Zoek hier binnen onze website

22 feb 2019Geen reacties

Voorjaarsconferentie

IMG_4628

De conferentie in Amerongen wordt gehouden op D.V. 22-25 februari 2019.
 

Thema

Israël… Het Joodse volk… Wat zegt het jou? Misschien zie je Israël als een mooi vakantieland of denk je bij het Joodse volk vooral aan de tijd van de Bijbel. Toch gaat dit thema zoveel dieper. Er zijn nog rijke beloften voor het Joodse volk, maar tegelijkertijd ook voor ons. Want als de verwerping door de Joden al tot zegen was voor de heidenen, hoeveel te meer zal dat hun aanneming zijn.
Tijdens deze conferentie willen we, in samenwerking met Deputaatschap voor Israël, dieper ingaan op het thema Israël. Wat is de verbinding tussen jou en Israël vanuit de Bijbel gezien? Welke beloften zijn er voor het Joodse volk en wat heeft dat mij te zeggen?
Over deze vragen willen we, onder andere, met elkaar nadenken tijdens een lezing, waarin Romeinen 9:1 t/m 5 en de actualiteit een plaats zal hebben. Daarnaast willen we het meer persoonlijk trekken door een Bijbelstudie te doen over Romeinen 11.
Naast de lezing en de Bijbelstudie zal er natuurlijk ook weer ruimte zijn voor ontmoeting en ontspanning met elkaar.

Annuleringsvoorwaarden

Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die voor de organisatie al gemaakt zijn. Bij een annulering ben je de volgende bedragen verschuldigd:

  • Tot 7 dagen voor de conferentie: € 20 administratiekosten
  • Minder dan 7 dagen voor de conferentie: het volledige conferentiebedrag (€ 110)

Reservelijst

  • Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Informatie

Amerongen, de Betteld
22-25 februari 2019
€ 110
60
3
0 (VOL)
3
Aanmelden

Volgeboekt voor dames.

Voorjaarsconferentie

Let op: Volgeboekt voor dames.

Kies uw bank:
817