Annuleren

Zoek hier binnen onze website

29 aug 2020Geen reacties

Zin-in zomeruitje

britt-gaiser-9Xpo_xO5oXw-unsplash.jpg

Wandel jij ook mee? Meld je dan aan voor deze wandeltocht inclusief lunch.

Zin-in Zomeruitje

Op D.V. 29 augustus hopen we het gebruikelijke Zin-in Zomeruitje voor jullie te organiseren.

Omdat dit de eerste activiteit is die we organiseren mét inachtneming van de maatregelen van het RIVM hebben we besloten om het vooralsnog klein te houden en niet al te uitgebreid - maar zeker niet minder leuk. Dit betekent dat we met maximaal 50 personen op pad gaan. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Wat gaan we doen?
We gaan letterlijk op pad! We hebben een prachtige wandelroute voor jullie uitgestippeld en onderweg kunnen jullie nog wat anders verwachten. Daarna gebruiken we met elkaar een heerlijke en uitgebreide lunch (uiteraard met inachtneming van de richtlijnen). Dit alles is in de buitenlucht. Alleen bij slecht weer kan het zijn dat de activiteit wordt verzet.

Datum : D.V. zaterdag 29 augustus 2020
Locatie : In de omgeving van Dordrecht
Tijdstip verzamelen : 10:30 uur
Tijdstip van vertrek : 11:00 - 16:00 uur
Kosten voor de lunch : € 13,50

Reservelijst
We hebben al veel aanmeldingen voor het zomeruitje ontvangen. Daardoor is er momenteel geen plaats voor vrouwen. Wil je op de reservelijst? Mail dan je naam en telefoonnummer naar zin-in@jbgg.nl. Als er een plaats vrij komt, nemen wij contact met je op.

Uiteraard geldt voor de genoemde data D.V. De huidige omstandigheden benadrukken dat nog meer dan anders. Toch zijn we deze activiteit enthousiast aan het voorbereiden. We hebben de activiteit zo opgezet dat deze door kan gaan met de huidige RIVM richtlijnen. Als de situatie wijzigt waardoor de Jeugdbond deze activiteit moet annuleren, dan ontvang je het reeds betaalde bedrag -wat bij inschrijving is voldaan- retour.

Informatie

Omgeving Dordrecht
D.V. zaterdag 29 augustus
11:00 - 16:00 uur
€ 13.5
50
4
0 (VOL)
4
Aanmelden 

Volgeboekt voor dames.

Zin-in zomeruitje

Let op: Volgeboekt voor dames.

Kies uw bank:

Meer informatie over de richtlijnen van het RIVM kun je hier lezen. Bij annulering wordt geen restitutie verleend.

817