Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Jij in 2020

Iedereen is op de een of andere manier met de toekomst bezig. Misschien ben je net geslaagd en heb je een keuze gemaakt voor een vervolgopleiding. Wellicht ben je aan het zoeken naar een baan die bij je past en lopen er verschillende sollicitaties. Of ben je gezakt en ziet je toekomst er opeens anders uit dan gedacht? Je wilde naar een vervolgopleiding, maar je moet het examenjaar overdoen. Het kan ook zijn dat het moeilijk is om aan je toekomst te denken, ben je ziek of is er iemand in je familie ziek. Je weet niet wat de toekomst gaat brengen.

Hoe ziet je leven er uit in 2020? Hoe ziet de wereld om ons heen er uit in 2020? Mogelijk zijn dit vragen waar jij mee rondloopt. 2020 lijkt ver weg, maar als we het beleven mogen, is dit al over vier jaar. Vier jaren die snel voorbij kunnen gaan, maar ook vier jaren waarin veel kan gebeuren.

De centrale boodschap van de Jongerendag is dat God boven alles staat, Hij weet van onze plannen en onze voornemens. Maar mogelijk zijn deze anders dan Zijn plannen en hoe ga je hier dan mee om? Misschien ben je op zoek naar hoe jij Gods leiding in jouw leven kunt zien, weet je niet welke weg de Heere met jouw leven wil gaan.

Door middel van lezingen en workshops willen we hier met elkaar over doorpraten, maar ook praktisch aan de slag gaan. Niet alleen luisteren dus, maar ook de handen uit de mouwen.

881