Annuleren

Zoek hier binnen onze website

15 okt 2021Geen reacties

+19 Najaarsconferentie Amerongen

conferenties agenda 2021.jpg

Meld je aan voor een conferentie!

Onderweg

Leven op aarde als burger van de hemel

Thema

Een dubbel paspoort roept veel vragen op. Kan iemand met twee paspoorten wel een goed burger zijn in onze samenleving? Een christen heeft in ieder geval twee paspoorten. Een christen leeft in de wereld, maar is hier niet meer thuis. Een christen is onderweg naar een beter vaderland! Volop in het leven, maar toch ook weer niet, want het volle leven wacht nog. Wat betekent dit concreet? Wat is verlangen naar God en hoe beïnvloedt dit het leven hier en nu? Wat betekent het om te leven vanuit de verwachting van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde?

Sprekers

Vrijdagavond : stud. M. Boersma
Zaterdagmorgen : dhr. J.H. Seppenwoolde

Aanmelden

Meld je aan voor een conferentie!

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 75,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag in om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.
  • Iedere deelnemer doet voor vertrek van huis een zelftest. Dit doen we op vrijwillige basis, vanuit de gedachte om gezamenlijk onze verantwoordelijkheid te nemen, om de kans op onderlinge besmettingen zo klein mogelijk te maken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 75.

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Informatie

Amerongen 'de Betteld'
15-18 oktober 2021
€ 75
36
4
0 (VOL)
4
Aanmelden 

Volgeboekt voor dames.

+19 Najaarsconferentie Amerongen

Let op: Volgeboekt voor dames.

Kies uw bank:
357