Annuleren

Zoek hier binnen onze website

JBGG en ZGG introduceren nieuw Adventspakket 'Mooier dan verwacht'

Adventspakket 2023

JBGG en ZGG hebben in samenwerking een nieuw adventspakket ontwikkeld: 'Mooier dan verwacht'. De adventsperiode speelt zich daarom dit keer ook een beetje af in Ecuador.

Inhoud
Het pakket bevat allerlei producten, waaronder een leesboekje met overdenkingen en een inspirerend zendingsverhaal. Daarnaast bevat het een doeboekje met verwerkingsopdrachten, een kerkboekje voor aantekeningen tijdens advent en Kerst, en zelfs een complete escaperoom met zes uitdagende opdrachten. Verder zit er in dit pakket een grote wereldkaart vol boeiende zoekopdrachten, stickers en een handig mini vergrootglas. Het pakket bevat ook een spelbord met aftelvakjes en diverse figuren en bouwplaten. Een receptkaart voor het bereiden van heerlijke empanadas en een weekkaart met Bijbeltekst maken het geheel compleet.

Thema
Het pakket heeft als thema ‘Mooier dan verwacht’. De overdenkingen zijn opgesplitst in vier deelthema’s: Niets te verwachten, Beloofd is beloofd, Leven vol verlangen en Mooier dan verwacht. Ook het zendingsverhaal, waar je iedere dag een deel van kunt lezen, sluit hierbij aan.

Bestellen
Je kunt het pakket hier bestellen. Let op: het adventspakket 'Mooier dan verwacht' wordt in de tweede helft van november verzonden. Je ontvangt op een later moment meer informatie over de levering.

Veelgestelde vragen 

Waarom kan ik dit product niet bestellen in combinatie met andere producten?
Het inpakken en het verzenden vindt plaats op een externe locatie. Om dit proces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen worden daar ter plekke geen andere producten bij gedaan. Dat zou het gevoeliger maken voor fouten die we graag voorkomen. Wil je wel iets anders bestellen naast het adventspakket? Doe hiervoor dan een losse bestelling. Als je kiest voor ‘verzenden’ betaal je twee keer verzendkosten, omdat de bestellingen los van elkaar worden verzonden.

Waarom wordt het pakket niet direct verzonden?
Op dit moment zijn alle materialen onderweg. Deze worden daarna met grote zorg ingepakt en verstuurd. Dit neemt even wat tijd in beslag. We hebben het zo gepland dat je in de loop van de maand november, ruim voor de eerste adventszondag, het pakket in huis hebt.

816