Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Nieuwe Treffers online

2303-103412-7771_GM-3.jpg

De eerste Treffers voor het seizoen 2019-2020 staan online.

Achter de schermen is hard gewerkt om de eerste Treffers voor het nieuwe seizoen op tijd online te zetten. Inmiddels staan de eerste twee online. De derde zal zeer binnenkort ook online gezet worden.

Alle Treffers zullen dit seizoen gaan over het thema 'Strijd'. In de Bijbel gaat het regelmatig over strijd. Toch willen we in de Treffer vooral stilstaan bij de geestelijke strijd die gevoerd wordt. Daarom gaan de eerste twee Treffers over engelen en de duivel. Er is een strijd gaande om het hart van jongeren. In de Treffer worden handreikingen geboden om met jongeren na te denken over deze strijd. 
Ook zal er een Treffer geschreven worden over de vervolgde kerk. Daarnaast is het lang geleden dat er een kerkgeschiedenis thema aan de orde kwam. Daarom komt er ook een Treffer over 'de kruistochten'. Een onderwerp wat vaak niet heel bekend is, maar wel goed en interessant om er met jongeren over na te denken. 
De laatste Treffer die in voorbereiding is gaat over 'Strijd om in te gaan'. Deze zal een persoonlijke spits hebben voor jongeren, maar ook voor leidinggevenden.

Heb je tips of aanvullingen voor de commissie Treffer? Laat het gerust weten en stuur een mail naar Jaco Pons

816