Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vluchtweg

Jeugdwerkdag-online

Als veel mensen Jezus verlaten, vraagt Hij: “Willen jullie ook niet weggaan?” De discipelen weten niet waar ze dan naartoe moeten. Hun Meester heeft de woorden van het eeuwige leven. Daarom nemen ze hun toevlucht tot Hem. Dat is de beste Vluchtweg die er is. Wat doe jij als jongeren bij de Heere vandaan vluchten? Hoe leer jij hen om hun toevlucht tot de Heere te nemen?

Hierover willen we met elkaar nadenken op de Jeugdwerkdag 2021. Gezien de huidige omstandigheden is het (nog) niet mogelijk om een fysieke Jeugdwerkdag te organiseren. Op D.V. 21 mei staat de Jeugdwerkdag-online gepland. We nodigen alle leidinggevenden, kerkenraadsleden, stafleden, vrijwilligers en betrokkenen van harte uit om de Jeugdwerkdag-online te volgen. We hopen jullie te 'ontmoeten' op 21 mei om 19.30 uur! 

De Jeugdwerkdag-online wordt geopend door dominee H. Brons. Aansluitend staan de jaarvergadering en de bestuursverkiezing op het programma. Daarnaast zal dominee J.B. Huisman een interessante lezing houden rondom het thema: 'Vluchtweg'. We delen tips hoe je contact kunt houden met jongeren in deze tijd. Er wordt een update gegeven over de Jeugdwerkactie en er wordt aandacht gegeven aan het 75-jarig jubileum van Daniël. 

Bekijk hier de online Jeugdwerkdag 2020:

421