Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vacature voor Jeugdwerkadviseur Projecten vervuld

2020 LV - Fotografie JBGG (96).jpg

Arjen Guis (33) hoopt per 1 maart de functie van Jeugdadviseur Projecten te gaan uitvoeren. 

Op dit moment is Arjen business consultant bij Univé. Daarnaast is hij één dag per week werkzaam voor Evangelisatie Gereformeerde Gemeenten. Zijn ervaring is passend bij de functie die hij gaat uitvoeren. Zo zal Arjen zich gaan bezighouden met het jongerenplatform danielonline.nu en de +16 activiteitencommissie. 

Deze projecten zijn recent opgestart en moeten gaan groeien. Het is daarom een prachtig moment voor hem om in te stromen en het werk op te pakken. Uiteindelijk willen we als Jeugdbond deze projecten meer en meer aan elkaar verbinden, zodat er één sterk merk komt voor jongeren dat hen inspiratie, inhoud en verbondenheid met de kerk biedt. 

Arjen zal ook het de vaste contactpersoon richting Zin-in, het +21 label van de Jeugdbond. Collega jeugdwerkadviseur Dirk-Jan Nijsink was tot voor kort verantwoordelijk voor het jongerenplatform danielonline.nu en de +16 activiteitencommissie. Hij combineert sinds deze maand zijn werkzaamheden bij de Jeugdbond met zijn functie als docent Godsdienst bij Driestar Educatief. 

Op dit moment is Arjen al betrokken als vrijwilliger bij de Jeugdbond. Zo zet hij zich in voor Zin-in, is hij reisleider bij Koers vakanties en commissielid van danielonline.nu. Arjen woont in Rijssen, en is lid van de Gereformeerde Gemeente te Rijssen-West.

Zoek hier in al onze uitgaven

220