Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Daniël hoort erbij!

Banner 1600 x 515px

Jongerenblad Daniël is vernieuwd! De afgelopen maanden is er door de redactie en jongeren kritisch gekeken naar de vormgeving en de inhoud van jongerenblad Daniël. Daarna zijn de vormgevers van Reprovinci aan de slag gegaan om Daniël een nieuwe, maar ook vertrouwde uitstraling te geven. Afgelopen week verscheen het eerste nummer van 2020 in de nieuwe vormgeving en met een aantal nieuwe rubrieken. Het resultaat daarvan mag er zijn en leidt tot positieve reacties en al bijna 100 nieuwe abonnees!

Daniël is en blijft belangrijk om jongeren te verbinden aan Gods Woord en de gemeente. Juist in deze tijd van ontlezing is het nodig dat er in gezinnen materiaal ligt voor jongeren om te lezen en te bestuderen. Daniël is daarvoor geschikt. Hoofdredacteur dominee Brugge, zegt: “Hoe sta jij in de kerk? Heb jij ook veel vragen? Over de Bijbel, over bekering, wedergeboorte en geloof? Over de kerk, over waarom we dingen doen die we doen? In Daniël ontmoet je jongeren die rondlopen met dezelfde vragen. Door middel van interviews, thema-artikelen, columns, verhalen en Bijbelstudies wordt er in Daniël gezocht naar Bijbelse antwoorden op jouw vragen. Ook aan kinderen is gedacht: elke Daniël bevat vier kinderpagina’s met een verhaal, interviews met kinderen en puzzels.”
Lezer Coen van Dam (18) vult aan: “Ik lees Daniël graag omdat het mij de nodige dingen meegeeft voor de werkweek.”

Om extra aandacht aan te besteden aan de nieuwe vormgeving zal er half januari een speciale editie van Daniël, bestaande uit verschenen artikelen, onder alle pastorale eenheden van de Gereformeerde Gemeenten verspreid worden.

391