Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Onbegrijpelijk goed

De Boodschap voor Jona voor jou.

Heeft een Bijbelboek dat duizenden jaren geleden geschreven is, jou iets te zeggen? Ja! Alles! Jona komt zo dicht bij. Hij is zo herkenbaar als mens. Hij kan het niet hebben dat God zo onbegrijpelijk goed is voor een stad als Ninevé. Jona is boos op God! Maar God is ook voor Jona onbegrijpelijk goed. En zo is Hij nog steeds. Inderdaad: Jona, God is genadig. Onbegrijpelijk goed tegen onbeschrijflijk fout.

Conferenties

Over dit thema gaan de +16 conferenties in dit voorjaar. We organiseren dit voorjaar twee conferenties.

  • De eerste conferentie is van vrijdag 21 februari tot maandag 24 februari in Wenum-Wiesel.
  • De tweede conferentie is van vrijdag 28 februari tot maandag 2 maart in Burgh-Haamstede.

Programma

De invulling van het conferentieprogramma is nog niet klaar. We zijn bezig met het benaderen van sprekers en het samenstellen van een gevarieerd programma. Je mag van ons verwachten dat we opnieuw een aantrekkelijk programma maken, vol bezinning, gezelligheid, activiteiten en ontspanning.

Aanmelden

Meld je aan voor een conferentie!

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 75.

Terugblik op de conferenties

Als God er niet is?

Wat als God niet bestaat? Die vraag stond in het laatste weekend van oktober 2019 centraal tijdens de najaarsconferentie 16+ van de Jeugdbond. De 54 deelnemers verbleven van vrijdagavond tot maandagochtend in groepsaccommodatie De Buiteling in Wenum-Wiesel. Puntuit was er zaterdagochtend bij, tijdens een interactieve Bijbelstudie die door Ed van Hell, voormalig directeur van Ontmoeting, geleid werd. Bekijk hier de terugblik.

358