Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Onderweg

Leven op aarde als burger van de hemel

Thema

Een dubbel paspoort roept veel vragen op. Kan iemand met twee paspoorten wel een goed burger zijn in onze samenleving? Een christen heeft in ieder geval twee paspoorten. Een christen leeft in de wereld, maar is hier niet meer thuis. Een christen is onderweg naar een beter vaderland! Volop in het leven, maar toch ook weer niet, want het volle leven wacht nog. Wat betekent dit concreet? Wat is verlangen naar God en hoe beïnvloedt dit het leven hier en nu? Wat betekent het om te leven vanuit de verwachting van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde?

Conferenties

Over dit thema gaan de +16 conferenties in het najaar. We organiseren er dit najaar drie.

Doelgroep Locatie Datum
16-20 jaar Wenum-Wiesel 'de Buiteling' D.V. vrijdag 15 oktober tot maandag 18 oktober 2021
19-22 jaar Amerongen 'de Betteld' D.V. vrijdag 15 oktober tot maandag 18 oktober 2021
16-20 jaar Burgh-Haamstede 'Hoeve de Bosrand' D.V. vrijdag 22 oktober tot maandag 25 oktober 2021

Programma

De invulling van het conferentieprogramma is nog niet klaar. We zijn bezig met het benaderen van sprekers en het samenstellen van een gevarieerd programma. Je mag van ons verwachten dat we opnieuw een aantrekkelijk programma maken, vol bezinning, gezelligheid, activiteiten en ontspanning.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. donderdag 2 september 2021.

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 75.

Terugblik op de conferenties

Als God er niet is?

Wat als God niet bestaat? Die vraag stond in het laatste weekend van oktober 2019 centraal tijdens de najaarsconferentie 16+ van de Jeugdbond. De 54 deelnemers verbleven van vrijdagavond tot maandagochtend in groepsaccommodatie De Buiteling in Wenum-Wiesel. Puntuit was er zaterdagochtend bij, tijdens een interactieve Bijbelstudie die door Ed van Hell, voormalig directeur van Ontmoeting, geleid werd. Bekijk hier de terugblik.

358