Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Onderweg

Leven op aarde als burger van de hemel

Thema

Een dubbel paspoort roept veel vragen op. Kan iemand met twee paspoorten wel een goed burger zijn in onze samenleving? Een christen heeft in ieder geval twee paspoorten. Een christen leeft in de wereld, maar is hier niet meer thuis. Een christen is onderweg naar een beter vaderland! Volop in het leven, maar toch ook weer niet, want het volle leven wacht nog. Wat betekent dit concreet? Wat is verlangen naar God en hoe beïnvloedt dit het leven hier en nu? Wat betekent het om te leven vanuit de verwachting van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde?

In het najaar hoopt de Jeugdbond weer drie conferenties te organiseren. We hebben de opzet van de conferenties aangepast, zodat ze verantwoord kunnen doorgaan. Het aantal deelnemers per conferentie hebben wij teruggebracht, zodat het beter mogelijk is om onderling afstand te houden. Als de situatie verandert en nieuwe regelgeving gevolgen heeft voor de conferentie nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuw! Conferenties voor verschillende leeftijden.

16 tot 19 oktober 2020

Leeftijd : 19-23 jaar
Locatie : Wenum-Wiesel, de Buiteling
Sprekers : ds. H.J. Agteresch en Peter van Olst

23-26 oktober 2020

Leeftijd : 16-21 jaar
Locatie : Amerongen, de Betteld
Sprekers : ds. C.G. Vreugdenhil en Jan-Henry Seppenwoolde

27-30 november 2020

Leeftijd : 16-18 jaar
Locatie : Burgh-Haamstede, Hoeve de Bosrand
Spreker : ds. J. de Kok en Aline van de Maat

Aanmelden

De conferenties zijn inmiddels volgeboekt. Het is daarom niet meer mogelijk om je aan te melden.

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 75.

Terugblik op de conferenties

Als God er niet is?

Wat als God niet bestaat? Die vraag stond in het laatste weekend van oktober 2019 centraal tijdens de najaarsconferentie 16+ van de Jeugdbond. De 54 deelnemers verbleven van vrijdagavond tot maandagochtend in groepsaccommodatie De Buiteling in Wenum-Wiesel. Puntuit was er zaterdagochtend bij, tijdens een interactieve Bijbelstudie die door Ed van Hell, voormalig directeur van Ontmoeting, geleid werd. Bekijk hier de terugblik.

358