Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Ambassadeurs gezocht!

Jouw taak in het Koninkrijk van God

Thema

Ben jij ook, als burger van de hemel, onderweg op aarde? Dat was het thema van de vorige conferenties. Onderweg zijn ambassadeurs nodig! Om de Bijbelse boodschap door te geven aan de mensen om ons heen. De boodschap van vergeving en verlossing voor mensen die alleen maar van God af kunnen dwalen. Deze voorjaarsconferentie staan we stil bij jouw taak in het Koninkrijk van God. Wat is ervoor nodig om ambassadeur te zijn? Trouwens, als christen laat je jouw omgeving sowieso iets zien! Geef jij een negatief of positief beeld van Gods Koninkrijk?

Locaties en sprekers

Datum Doelgroep Locaties Sprekers
25-28 februari 2022 16-20 jaar Wenum-Wiesel, De Buiteling ds. J.B. Huisman en Gerben Heldoorn
25-28 februari 2022 19-23 jaar Ter Aar, De Huiszwaluw ds. H. van der Heiden en Lennard Elenbaas
4-7 maart 2022 16-20 jaar Amerongen, Betteld ds. M. Joosse en Jaco Hakkenberg

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. vrijdagmorgen 7 januari 2022 voor de +16 conferenties. s 'Middags start de aanmelding voor de +19 conferentie. Ben je 21 jaar of ouder? Welkom bij de +21 Zin-in conferenties.

Aanmeldlink +16 conferentie Wenum-Wiesel (volgeboekt voor dames)
Aanmeldlink +16 conferentie Amerongen
Aanmeldlink +19 conferentie Ter Aar (volgeboekt)

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 80,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.
  • Iedere deelnemer doet voor vertrek van huis een zelftest om de kans op onderlinge besmettingen zo klein mogelijk te maken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 80.

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

 

Terugblik op de conferenties

Onderweg

Leven op aarde als burger van de hemel

Thema

Een dubbel paspoort roept veel vragen op. Kan iemand met twee paspoorten wel een goed burger zijn in onze samenleving? Een christen heeft in ieder geval twee paspoorten. Een christen leeft in de wereld, maar is hier niet meer thuis. Een christen is onderweg naar een beter vaderland! Volop in het leven, maar toch ook weer niet, want het volle leven wacht nog. Wat betekent dit concreet? Wat is verlangen naar God en hoe beïnvloedt dit het leven hier en nu? Wat betekent het om te leven vanuit de verwachting van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde? Deze vragen werden beantwoord tijdens de conferentie afgelopen najaar.

Een sfeerimpressie

Terugblik lezing en Bijbelstudie

Ds. J. de Kok sprak vrijdagavond 22 oktober in Haamstede over "De wederkomst van Christus". De wederkomst gaan we allemaal meemaken. Hoe zal de wederkomst zijn? Hoe zal de tijd kort voor de wederkomst zijn? Er is een groot gevaar om veel te verzinnen. Gods Woord zegt veel meer over de wederkomst dan wij in eerste instantie denken. De lezing van vrijdag van ds. J. de Kok kun je bekijken via onderstaande link.
Onderweg #3 De wederkomst van Christus (danielonline.nu)

Jan-Henry introduceert de interactieve Bijbelstudie over dit conferentie thema aan de hand van:

  1. Levenskeuzes
  2. Levensleiding
  3. Levensheiliging

De Bijbelstudie met BIjbelstudievragen van J.H. Seppenwoolde kun je hieronder terugvinden. De Bijbelstudie is bijvoorbeeld ook geschikt om te gebruiken op een JV-avond.
Onderweg #1 Leven op aarde als burger van de hemel (danielonline.nu)

358