Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Jeugdbonddag

Thema: (on)beperkt bereik

Hoe groot is jouw bereik in de gemeente? Samen bereiken we meer. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. Want samen zijn we verantwoordelijk voor het welzijn van iedere jongere in jouw gemeente.

Je bent uitgenodigd!

Kom jij naar de Jeugdbonddag? Of je nu leidinggevende bent, staf- of commissielid, ambtsdrager, Daniëlabonnee of op een andere manier betrokken bent: Iedereen vanaf 18 jaar die betrokken is bij (het werk van) de Jeugdbond is van harte welkom!

Deze dag (of eigenlijk vooral avond) wil jou motiveren en inspireren, aan het begin van een nieuw seizoen. We bieden interessante workshops aan, waar je echt wat mee kan. Laten we samen werken aan onbeperkt bereik!

Het programma

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de exacte invulling. Deze ziet er nu als volgt uit:

  • De inloop is vanaf 16.30 uur. Naast ruimte voor ontmoeting is er dan ook al de mogelijkheid om een workshop te volgen. Daarna staat er allerlei eten voor je klaar.
  • Om 19.30 begint het avondprogramma met een gezamenlijk onderdeel: zingen, een korte themalezing maar ook inbreng van jongeren zelf.
  • Na een ruime pauze zal er nog een workshopronde plaatsvinden waarna het programma om 21.30 uur afsluit met een borrel.
  • Tijdens de inloop, het diner, de pauze en de borrel is er gelegenheid om kennis te maken met alles wat de Jeugdbond in huis heeft én wat we jou kunnen bieden. Laat je verrassen, want dit is écht meer dan je denkt.

Stemmen

Tijdens de Jeugdbonddag krijgen leidinggevenden de gelegenheid om te stemmen voor een nieuw bestuurslid van het Jeugdbond bestuur.
Dhr. P.A. Visser en dhr. G.B. Plomp hebben zich kandidaat gesteld. Meer informatie over de kandidaten kan je hier lezen. 
De uitslag van de stemming wordt tijdens de plenaie bijeenkomst bekend gemaakt. 

Aanmelden

Je hebt bij het aanmelden twee opties: het hele programma of alleen het avondprogramma (vanaf 19.30 uur). Aanmelden is gratis. Wel bieden we je na jouw aanmelding de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage over te maken. Verder ontvang je na jouw aanmelding snel meer informatie van ons en houden we je op de hoogte over het exacte programma. We hopen je 16 september te ontmoeten.

Klik hier om je snel aan te melden! 

Workshops

Ben je nieuwsgierig welke workshops er zijn? Kijk dan snel hieronder en bedenk alvast welke workshop jij graag wilt bezoeken.

ben-white-EMZxDosijJ4-unsplash.jpg

Kinderen bereiken op hun niveau

Joline van den Ende

agence-olloweb-Z2ImfOCafFk-unsplash.jpg

Een verhaal met bereik

Henriëtte de Jong

Bijbellezen is bereikbaar

Bijbellezen is bereikbaar

Dirk-Jan Nijsink

Bereik voor jongeren

Bereikbaar voor jongeren (pastoraat)

Laurens Kroon

Bereik jij jongeren

Bereik jij jongeren? Met zelfvertrouwen voor de groep

Govert-Henk Mijnders

Kwetsbaar bereik

Kwetsbaar bereik - Veilig Jeugdwerk in de kerk

Jaco Stuut

Verbindend gesprek

Verbindend gesprek

Marianne van der Hoek

Waar bereik ik jongeren

Waar bereik ik jongeren anno 2022?

Dirk van Elzelingen

Bereik ik jou

Bereik ik jou ook? - over jongeren met psychische problemen

Aart van Soest

Werkvormen met bereik

Werkvormen met bereik

Corné Legemaat

2

Onbeperkt bereik

Johan Mouthaan

421