Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vacatures vrijwilligers

Beeld vacature +16 commissie
15 nov 20180 reacties
Commissieleden gezocht!
Er is een nieuwe +16 Activiteitencommissie opgestart en daarvoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Deze nieuwe commissie gaat aan de slag om activiteiten voor +16 jongeren te organiseren, zoals de Jongerendag, conferenties en andere activiteiten.
verder
Kompas God is heilig +10
04 okt 20180 reacties
Vacature commissie Kompas
Weet je wat kinderen bezighoudt en vind je het vertellen van een verhaal uit de Bijbel een van de mooiste dingen die je kunt doen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! De commissie Kompas maakt materiaal voor kinderclubs en is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger.
verder
schrift en pen
28 sep 20180 reacties
Daniël zoekt nieuwe redactieleden!
Heb jij een hart voor jongeren? Weet je wat er speelt in hun leefwereld en houd je van schrijven? Daniël is op zoek naar nieuwe redactieleden. Als redactielid schrijf je artikelen en denk je samen na over de inhoud van Daniël .
verder
Header
07 mrt 20180 reacties
Koers-vakanties zoekt Sectielid Buitenland
De Sectie Buitenland van de Commissie Koers organiseert jaarlijks ruim 30 buitenlandse reizen voor Koers . De sectie is een belangrijk onderdeel van de commissie: zij stelt jaarlijks het reisprogramma samen en zorgt voor alle boekingen en reserveringen zoals vliegtickets, accommodaties, vervoer en activiteitenprogramma’s. Ieder lid van de sectie is verantwoordelijk voor ongeveer 7 reizen die hij of zij volledig voorbereid en afhandelt. Binnen de sectie werk je nauw samen met andere reisvoorbereiders. In verband met het vertrek van een van de sectieleden zijn we op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die het leuk vindt reizen uit te zoeken en voor te bereiden. Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit met jongeren en reizen hebt. Je moet je weg weten te vinden op het internet om de accommodaties en bestemmingen te zoeken. Het is belangrijk dat je ordelijk en  gestructureerd kunt werken omdat je contracten afsluit die een behoorlijke waarde hebben. Daarnaast moet je service gericht zijn en goed kunnen communiceren omdat jij de reizen overdraagt aan de stafleden die de reizen gaan leiden. Jij bent hun aanspreekpunt voor de reis specifieke zaken. Het is een pre dat je 1 of meerdere buitenlandse talen spreekt en al staflid van Koers bent (geweest).   Enthousiast geworden of heb je vragen? Stuur een mail met je CV naar Koers@jbgg.nl
verder
Koers logo verkleind
19 jul 20170 reacties
Koers-vakanties zoekt commissieleden
De commissie Koers-vakanties zoekt voor verschillende secties enthousiaste vrijwilligers!
verder
1175