Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Palet
07 nov 20170 reacties
Verdiepingscursus 'Vertellen met verve'
‘Goed vertellen doet goed luisteren’ is een oud Chinees gezegde. Een verhaal uit de Bijbel vertellen is één ding, een goed verhaal vertellen is een volgende stap.
verder
Penselen
07 nov 20170 reacties
Basiscursus Vertellen 'Schilderen met woorden'
Ademloos luisteren de kinderen. In hun verbeelding zien ze voor zich wat jij vertelt. Het is alsof jij een kunstschilder bent. In donkere en lichte kleuren schilder je het verhaal uit de Bijbel.
verder
WhatsApp Image 2017-06-15 at 23.09.34
07 nov 20170 reacties
Basistraining Jeugdwerk
Leiding geven aan jongeren van de gemeente vraagt veel. Natuurlijk levert het met jongeren aan de slag zijn ook vreugde en voldoening op. De meeste leidinggevenden en kerkenraadsleden zetten zich in vanuit een diepe betrokkenheid op Gods Woord, op jongeren en op de gemeente.
verder
FotosessieAmersfoort©ceesvdwal_108
07 nov 20170 reacties
Bijbelstudie met jongeren
Bijbelstudie met jongeren De Bijbel is het Woord van God en vormt daarom het hart van het jeugdwerk. Toch is het niet altijd makkelijk om de boodschap van Gods Woord aan het hart van jongeren te leggen. In deze cursus leer je om samen met jongeren te luisteren naar Gods Woord. Dat is prachtig om te doen, maar ook moeilijk. Deze cursus besteedt aandacht aan het opzetten en voorbereiden van een Bijbelstudie en het voeren van het gesprek tijdens de Bijbelstudie.
verder
431