Annuleren

Zoek hier binnen onze website

filippus_visual_2016
17 jul 20200 reacties
Training Bijbelstudie met jongeren
De Bijbel is het Woord van God en vormt daarom het hart van het jeugdwerk. Toch is het niet altijd makkelijk om de boodschap van Gods Woord aan het hart van jongeren te leggen. In deze training leer je om samen met jongeren te luisteren naar Gods Woord. Dat is prachtig om te doen, maar ook moeilijk. Deze training besteedt aandacht aan het opzetten en voorbereiden van een Bijbelstudie en het voeren van het gesprek tijdens de Bijbelstudie.
verder
WhatsApp Image 2017-06-15 at 23.09.34
16 jul 20200 reacties
Basistraining Jeugdwerk
Leiding geven aan jongeren van de gemeente vraagt veel. Natuurlijk levert het met jongeren aan de slag zijn ook vreugde en voldoening op. De meeste leidinggevenden en kerkenraadsleden zetten zich in vanuit een diepe betrokkenheid op Gods Woord, op jongeren en op de gemeente.
verder
catechese_cursus.jpg
23 jan 20200 reacties
Cursus catechese
Catechisatie geven vraagt veel van ambtsdragers. Interactie tussen catecheet en catechisanten is erg belangrijk in de catechese. De overdracht van de geloofsleer vormt het hart van de catechese, maar zonder relatie is er van overdracht geen sprake. Samen met CGO heeft de Jeugdbond een cursus voor catecheten ontwikkeld.
verder
Palet
07 nov 20170 reacties
Verdiepingscursus 'Vertellen met verve'
‘Goed vertellen doet goed luisteren’ is een oud Chinees gezegde. Een verhaal uit de Bijbel vertellen is één ding, een goed verhaal vertellen is een volgende stap. 
verder
Penselen
07 nov 20170 reacties
Basiscursus Vertellen 'Schilderen met woorden'
Ademloos luisteren de kinderen. In hun verbeelding zien ze voor zich wat jij vertelt. Het is alsof jij een kunstschilder bent. In donkere en lichte kleuren schilder je het verhaal uit de Bijbel.
verder
431