Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Word donateur

De kerk zat vol kinderen, die 21e mei 2016 in Zeist. Ds. J.J. van Eckeveld sprak op deze -12 bondsdag over de keuze van Ruth. Aan het slot zei hij: "Thuis mag je niet zeuren, maar bij de Heere mag je zeuren om een nieuw hart. Hij zal nooit zeggen: Houd nu maar op met zeuren!". Die dag kregen ruim zesduizend kinderen en tieners de boodschap van zonde en genade mee op de verschillende bondsdagen in het land. Indrukwekkend!

Wij kunnen als Jeugdbond het Woord niet in het hart van de kinderen en jongeren brengen. Daarin zijn we volstrekt afhankelijk van de Heilige Geest. Maar het is wel onze missie om met onze activiteiten, producten en advisering het Woord zo dichtbij mogelijk te brengen.

Helpt u mee om dit werk mogelijk te maken? Graag! U kunt al donateur worden voor € 3 per maand of € 10 per jaar

Ja, ik help mee om het werk van de Jeugdbond mogelijk te maken

NB: Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Jeugdbond om eenmalig een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het gekozen bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om voor de gekozen termijn(en) een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Jeugdbond. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

213