Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Actieproducten | Zorg voor morgen

 • Dagboek Adam_Cover

  Adam

  Jongens en bijbellezen. Niet altijd de makkelijkste combinatie, zeker niet in de puberteit. Maar de Bijbel heeft een boodschap, ook voor jongens. In Gods Woord komen echte jongensthema's naar voren. Goed om te lezen wat de Bijbel daarover zegt! De stukjes zijn kort en vlot geschreven en bieden voor elke dag iets om vanuit de Bijbel bij stil te staan. 

  Dit is een nieuw dagboek voor jongens (15-18 jaar).
  Een dagboek in handig formaat, met eigentijdse en stoere vormgeving. 

  Meer informatie >
  € 16,90
  Bestellen
 • Prekenboek_Cover

  En zend het aan de zeven gemeenten

  De elf preken in deze uitgave zijn heel karakteristiek voor de manier waarop ds. M. Golverdingen Gods Woord verkondigd heeft in de zeven gemeenten die hij mocht dienen. Ze behandelen de brieven aan de zeven gemeenten in Klein-Azië uit Openbaring 2 en 3. Deze gemeenten vormen gezamelijk een portret van de kerk; toen, maar ook nu. 

  Meer informatie >
  € 15,90
  Bestellen
 • Ontdekkingsreis-cover

  Ontdekkingsreis

  Jong geleerd, oud gedaan. Dat geldt zeker ook voor het lezen van de Bijbel. Ontdekkingsreis biedt een leesplan voor de Bijbel dat kinderen van ongeveer tien hierbij helpt. In een jaar komen alle Bijbelboeken aan de orde. Verwerkingsmogelijkheden helpen kinderen om de Bijbel beter te begrijpen.

  Bijbelleesgids voor kinderen tot 12 jaar. 
  Geschreven door David Murray, vertaald en bewerkt door Jeroen Kriekaard. 
  ca. 220 blz. 

  Meer informatie >
  € 11,95
  Bestellen
 • CD_cover.jpg

  Tot U - bidden voor morgen

  Deze cd is speciaal voor jongeren gemaakt. Het Seba Meisjeskoor uit Krimpen aan den IJssel heeft diverse psalmen en geestelijke liederen rond het thema 'Tot U, bidden voor morgen' opgenomen. Een cd gemaakt door jongeren vóór jongeren. Centraal op deze cd is de boodschap dat 'Tot God' gebeden mag worden voor de zorgen van morgen. 

  Beluister diverse tracks van de CD: 
  Psalm 25 : 2
  Bless the Lord
  Goede Herder
  O, mijn ziel houd goede moed (orgelsolo)

  Meer informatie >
  € 14,90
  Bestellen
 • Kwistet_Cover

  Kwistet

  Het spel Kwistet in een nieuw jasje! Met een vernieuwd spelbord. Test je kennis van de Bijbel met deze spannende versie van Kwistet! Geef het goede antwoord en volg de reizen van de verschillende Bijbelse personen. Voltooi jij als eerste de opdracht? 

  Download de spelregels.

  Meer informatie >
  € 29,90
  Bestellen
1426