Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Dagboeken

  • Contrast

    Contrast (NIEUW)

    Hoe werkt de Heere? Hoe zit het nu precies met de uitverkiezing? En als God verkiest, wat moet ik dan nog doen? Voor wie is Jezus eigenlijk gestorven? Wat is bekering? Wat voel je als God in je werkt? Kun je het geloof weer verliezen?

    Meer informatie >
    € 17,90
    Bestellen
  • DB10

    Eva

    Dit is een nieuw dagboek voor meiden (15-17 jaar).
    Mooie uitgave in handig formaat, met leeslint.

    Meer informatie >
    € 15,90
    Bestellen
  • DB09

    Vast geloof

    Een dagboek voor jongeren. Dit dagboek volgt de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Het gaat daarin om de vraag wat God zegt. Het antwoord vind je in de Bijbel. De Nederlandse Geloofsbelijdenis geeft je daarbij een handvat. Dit dagboek begint daarom steeds met een stukje uit de Geloofsbelijdenis. Dan volgt er een korte uitleg. Dit is tegelijk een inleiding op het Bijbelgedeelte. Je leest dus eerst het dagboekstukje, daarna de Bijbel. Om je te helpen bij het lezen is er iedere dag een leesvraag toegevoegd.

    Meer informatie >
    € 16,90
    Bestellen
  • AC02

    Elke dag nieuw

    Samen met papa of mama lezen in een eigen dagboek. Elke dag nieuw is een kleurrijk dagboek voor jonge kinderen.
    Met korte overdenkingen en enkele gespreksvragen. Per week een leertekst en psalmvers. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

    Meer informatie >
    € 15,90
    Bestellen
  • DB08

    Ontdek!

    Stel je voor, je wist dat er ergens onder de grond een kostbare schat verborgen is. Je ziet er niets van aan de buitenkant. Hoe kun je die schat vinden? Door te zoeken en te graven! Dat kost zweetdruppels. Maar als je de schat vindt, ben je rijk! Zo is het ook met het lezen van de Bijbel.

    Meer informatie >
    € 15,50
    Bestellen
  • DB01

    Begrijp je Bijbel

    Een dagboek voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar. Doel van het dagboek is kinderen te leren hoe zij zelf de Bijbel kunnen lezen. In dit dagboek worden moeilijke woorden uitgelegd.. Zodat je begrijpt wat er staat. En zodat je het zelf kunt lezen: Gods Woord voor jou! Met medewerking van onder andere: B.S. van Groningen, mw. M. Quist.

    Meer informatie >
    € 14,50
    Bestellen
  • DB02

    Bericht voor jou!

    Een uniek Bijbels dagboek voor tieners, die elke dag in aanraking komen met vragen. Bericht voor jou is speciaal voor jongeren tussen de 12 en de 16 jaar geschreven. Het geeft antwoorden op levensvragen van jongeren, vanuit de Bijbel: Gods Woord. Met medewerking van onder andere: ds. G. Clements, ds. W. Harinck, ds. W.J. Karels en ds. P. Mulder.

    Meer informatie >
    € 16,50
    Bestellen
  • AC13

    Houvast

    Dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. Geschreven voor jongeren van 16 tot 20 jaar. In één jaar wordt de Catechismus helder en concreet op basis van de Bijbel uitgelegd. Iedere zondag wordt er een nieuwe zondagsafdeling geïtroduceerd. In de daarop volgende week wordt deze Zondag verder uitgewerkt. De auteurs brengen de belijdenis voor jongeren tot leven door een heldere, praktische uitleg en een concrete aansluiting bij hun leefwereld.

    Meer informatie >
    € 16,50
    Bestellen
339