Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Boeken voor tieners

 • BS17

  Wie is God? (-16)

  Ik ben Die ik ben, zegt God. Dat lees je in Exodus. In dit Bijbelboek lees je over Gods verlossing uit Egypte en de tocht door de woestijn. Het leert je veel over wie God is. Dit Bijbelstudieboekje is verkrijgbaar voor -12, -16, +16 en +19. 

   

   

  Eerder verscheen in deze serie ‘Schatgraven in het Woord’ ‘Timotheüs – Jong de Heere dienen’. Dit Bijbelstudieboekje is ook in de webshop verkrijgbaar. 

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • Bijbellegger

  Bijbellegger

  De Bijbellegger helpt jongeren structuur te geven aan hun stille tijd. Hoe vul je dit in? Op welke manier hebben bidden en Bijbellezen met elkaar te maken. Welke vragen helpen jou om de tekst te begrijpen?

  Meer informatie >
  € 0,25
  Bestellen
 • Cover_Pagina_1

  Bijbelwijzer

  Het lezen van de Bijbel is voor christenen als eten en drinken. Gods Woord vergelijkt een christen met een boom aan een beek. Zoals de boom water put uit de beek, zo leeft een christen uit het Woord van God. Toch is Bijbellezen vaak moeilijk. Hoe doe je het?

  Meer informatie >
  € 4,00
  Bestellen
 • BS14

  Timotheüs (-16)

  De Jeugdbond is gestart met een nieuwe serie ‘Schatgraven in het Woord’. De eerste jaargang heeft als titel ‘Timotheüs – Jong de Heere dienen’ meegekregen. In vier Bijbelstudies worden de belangrijkste thema’s uit de brieven aan Timotheüs behandeld: geroepen om te dienen, een persoonlijke brief, wees een voorbeeld, blijf standvastig. Deze Bijbelstudies lenen zich uitstekend om te bespreken in het gezin, in het jeugdwerk, of met de Bijbelkring.


   

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • TVT07

  Bekering

  Bekering - er gaat geen kerkdienst voorbij, of het woord klinkt van de preekstoel. Veel jongeren denken en spreken over bekering. Maar wat betekent het woord eigenlijk? Bekering heeft alles te maken met geloof. God wil mensen geloof geven, net als bekering. Door het geloof mag een zondaar de Heere leren kennen. Wat een wonder...

  Meer informatie >
  € 9,90
  Bestellen
 • TVT08

  Liefde

  Seksualiteit is een gave van God. Jij bent geschapen met seksuele gevoelens en verlangens. En we leven in een wereld vol seksuele verleidingen. In dit boekje wordt gesproken over seksualiteit. Wat kun je allemaal tegenkomen in jouw zoektocht om seksualiteit een plaats te geven in je leven? En wat zegt de Bijbel over seksualiteit?

  Meer informatie >
  € 9,90
  Bestellen
 • JB09

  De beste Wet

  Als het over regels gaat, dan zijn de Tien Geboden de meest duidelijke en complete regels. Voor alle mensen en voor alle landen. Dat komt omdat God ze Zelf opgesteld heeft. Misschien vind je het vervelend om over deze geboden na te denken. Omdat je ze elke zondag al hoort. Of omdat je denkt dat je dan niets meer mag! Zo begint het Woord vooraf van het boekje De beste Wet. In het boekje schrijven vijf predikanten over de Tien Geboden. Het boekje bevat veel voor tieners herkenbare situaties en voorbeelden.

  Meer informatie >
  € 2,50
  Bestellen
 • DB02

  Bericht voor jou!

  Een uniek Bijbels dagboek voor tieners, die elke dag in aanraking komen met vragen. Bericht voor jou is speciaal voor jongeren tussen de 12 en de 16 jaar geschreven. Het geeft antwoorden op levensvragen van jongeren, vanuit de Bijbel: Gods Woord. Met medewerking van onder andere: ds. G. Clements, ds. W. Harinck, ds. W.J. Karels en ds. P. Mulder.

  Meer informatie >
  € 16,50
  Bestellen
336