Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

CD's

 • zehkvg

  Zoek eerst het koninkrijk van God (verhalen-CD)

  Monday, Grace, Bilal en Alaka vertellen over hun leven in Nigeria, Pakistan of India. Deze jongeren hebben het moeilijk, omdat ze arm zijn, een handicap hebben of als christen dwarsgezeten worden. Toch hebben ze hoop! Deze vertel-CD bevat 4 inspirerende, realistische verhalen.

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • credo

  CREDO (muziek-CD)

  Deze unieke CD is een muzikale reis door de apostolische geloofsbelijdenis. Jongerenkoor en instrumentalisten (o.l.v. Mark Brandwijk) brengen de twaalf artikelen dichtbij via 20 muziekstukken. Met o.a. 'Wij loven u o God', Ik kniel aan Uwe kribbe neer' en 'O haupt voll Blut und Wunden'.

  Benieuwd? Luister naar de voorbeelden.

  Meer informatie >
  € 14,95
  Bestellen
 • AC28

  Scratch CD

  NIEUW! Oratorium de Bergrede

  Als afsluiting van de Jeugdwerkactie #Geloofwaardig onderwijs is er een Scratchconcert georganiseerd. Een geheel nieuw oratorium over de Bergrede, geschreven door Mark Brandwijk, is ten gehore gebracht. Door de muziekstukken heen is te horen hoe waardevol de Bergrede is, maar ook hoe belangrijk Geloofwaardig Onderwijs is. 

  Meer informatie >
  € 12,50
  Bestellen
 • AC10

  Zie het Lam Gods

  Een muzikale CD met werken van o.a. Schütz, Sweelinck, Bach, Mendelsohn en Rutter, gebaseerd op de Bijbel.

  Meer informatie >
  € 8,90
  Bestellen
 • CD14

  Orgelklanken uit de Elimkerk

  Orgelimprovisaties over de Psalmen

  Speciaal voor de actie 'In het hart, in het oog' maakte Evert van Dijkhuizen een orgel-cd met improvisaties in diverse stijlen over de Psalmen. Hij bespeelde het prachtige BAG-orgel met drie klavieren, pedaal en 33 registers. Uitgave STH Records. Een cd om niet alleen naar te luisteren, maar die ook uitnodigt om mee te zingen!

  Meer informatie >
  € 10,00
  Bestellen
341