Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Boeken algemeen

 • cover Gewoon Jong.PNG

  Gewoon jong

  Handreiking voor leidinggevenden van jongeren in de kerk.

  Meer informatie >
  € 2,50
  Bestellen
 • Prekenboek_Cover

  En zend het aan de zeven gemeenten

  De elf preken in deze uitgave zijn heel karakteristiek voor de manier waarop ds. M. Golverdingen Gods Woord verkondigd heeft in de zeven gemeenten die hij mocht dienen. Ze behandelen de brieven aan de zeven gemeenten in Klein-Azië uit Openbaring 2 en 3. Deze gemeenten vormen gezamelijk een portret van de kerk; toen, maar ook nu. 

  Meer informatie >
  € 7,50
  Bestellen
 • Komen tot Christus.PNG

  Komen tot Christus

  Bijbelse aspecten over de nodiging van het Evangelie

  Meer informatie >
  € 18,50
  Bestellen
 • JB10

  Tot Zijn eer

  Een bundel met 117 liederen. Deze liedbundel is erg geschikt voor de JV en biedt voor beginners en gevorderde muziekliefhebbers heel veel uitdaging. De zettingen zijn driestemmig en bieden bovendien de mogelijkheid tot ondersteuning door uiteenlopende instrumenten.

  Download de eerste pagina's van de liedbundel met de inhoudsopgave.

  Meer informatie >
  € 20,50
  Bestellen
 • Bijbellegger

  Bijbellegger

  De Bijbellegger helpt jongeren structuur te geven aan hun stille tijd. Hoe vul je dit in? Op welke manier hebben bidden en Bijbellezen met elkaar te maken. Welke vragen helpen jou om de tekst te begrijpen?

  Meer informatie >
  € 0,25
  Bestellen
 • JB15

  Om het hart van de kerk

  Dit boekje geeft een praktische en pastorale toelichting op de Dordtse Leerregels. Ds. C. Sonnevelt brengt de betekenis van dit Belijdenisgeschrift dichtbij jongeren en jong-volwassenen. De Dordtse Leerregels blijken ook nu nog verrassend actueel. Het gaat om het hart van de kerk. Toen en nu. Het boekje bevat vijftien studies met gespreksvragen. Geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als studiemateriaal voor catechese, jeugdwerk en studiekringen.

  Meer informatie >
  € 7,00
  Bestellen
332