Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Nieuwe uitgaven

 • DB10

  Eva (NIEUW)

  Dit is een nieuw dagboek voor meiden (15-17 jaar).
  Mooie uitgave in handig formaat, met leeslint.

  Meer informatie >
  € 15,90
  Bestellen
 • Kwartet Kijk en Luister - cover doosje

  Kwartetspel Kijk en luister

  Kleurrijk kwartetspel samengesteld uit Kijk en luister (Laura Zwoferink) met tekeningen van Jaap Kramer. Dit spel bestaat uit negen kwartetten uit het Oude en Nieuwe Testament. Op elke kaart staat een korte uitleg.

  Meer informatie >
  € 8,50
  Bestellen
 • zehkvg

  Zoek eerst het koninkrijk van God (verhalen-CD)

  Monday, Grace, Bilal en Alaka vertellen over hun leven in Nigeria, Pakistan of India. Deze jongeren hebben het moeilijk, omdat ze arm zijn, een handicap hebben of als christen dwarsgezeten worden. Toch hebben ze hoop! Deze vertel-CD bevat 4 inspirerende, realistische verhalen.

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • Nijsink - VOLGEN (2)

  Volgen, in het spoor van de Meester

  Twaalf jonge, gewone mannen uit Israël door de Heere Jezus geroepen om Zijn discipelen te zijn. Drie jaar volgen ze Hem. Het verandert hun leven radicaal. Zij leren jou wat het is om Jezus te kennen en na te volgen. 

  Meer informatie >
  € 13,50
  Bestellen
 • lll

  Leven, lijden, leren

  Een aantrekkelijk vormgegeven actieboek met unieke interviews, stevige achtergrondverhalen, toegankelijke fotopagina's en inhoudsvolle Bijbelstudies. De rode draad in dit boek is de hoopgevende kracht van Bijbels onderwijs.

  Meer informatie >
  € 5,00
  Bestellen
 • credo

  CREDO (muziek-CD)

  Deze unieke CD is een muzikale reis door de apostolische geloofsbelijdenis. Jongerenkoor en instrumentalisten (o.l.v. Mark Brandwijk) brengen de twaalf artikelen dichtbij via 20 muziekstukken. Met o.a. 'Wij loven u o God', Ik kniel aan Uwe kribbe neer' en 'O haupt voll Blut und Wunden'.

  Benieuwd? Luister naar de voorbeelden.

  Meer informatie >
  € 14,95
  Bestellen
 • bas

  Bas gaat naar de kerk

  Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (Marjolein Hund) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat.  

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • BS21

  Amos

  Amos profeteerde in de tijd van het verdeelde koninkrijk. De verwoesting van het tienstammenrijk was dichtbij, maar daarvan was door de grote welvaart nog weinig te merken. Toch wees Amos op afgoderij en onrecht, dat irriteerde het volk. Dit bijbelboek valt op door zijn schoonheid in de prachtige beeldspraak. Daarbij maakte Amos vaak gebruik van beelden uit de natuur. En uiteindelijk wijst ook deze profeet ons op de genade die in Christus wordt geopenbaard.

  De Serie Kleine Profeten wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Den Hertog. Ieder deeltje is opgezet volgens een vast stramien.

  Meer informatie >
  € 9,50
  Bestellen
333