Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Nieuwe uitgaven

 • bas

  Bas gaat naar de kerk

  Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (Marjolein Hund) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat.  

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • BS18

  Wie is God? (+16)

  Ik ben Die ik ben, zegt God. Dat lees je in Exodus. In dit Bijbelboek lees je over Gods verlossing uit Egypte en de tocht door de woestijn. Het leert je veel over wie God is. Dit Bijbelstudieboekje is verkrijgbaar voor -12, -16, +16 en +19. 

   

  Download hieronder een voorbeeld Bijbelstudie van een -16 boekje. 

   

  Eerder verscheen in deze serie ‘Schatgraven in het Woord’. ‘Timotheüs – Jong de Heere dienen’. Dit Bijbelstudieboekje is ook in de webshop verkrijgbaar. 

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • Cover Eigenwijs Opvoeding van Pubers

  EigenWijs 'Opvoeding van pubers'

  Opvoeden van pubers is niet altijd makkelijk. Vaak wordt de puberteit afgeschilderd als een moeilijke periode, zowel voor kinderen als hun ouders. Het is zeker vaak een spannende periode, maar ook een tijd die kansen geeft en mooie momenten kent

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • DB09

  Vast geloof

  Een dagboek voor jongeren. Dit dagboek volgt de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Het gaat daarin om de vraag wat God zegt. Het antwoord vind je in de Bijbel. De Nederlandse Geloofsbelijdenis geeft je daarbij een handvat. Dit dagboek begint daarom steeds met een stukje uit de Geloofsbelijdenis. Dan volgt er een korte uitleg. Dit is tegelijk een inleiding op het Bijbelgedeelte. Je leest dus eerst het dagboekstukje, daarna de Bijbel. Om je te helpen bij het lezen is er iedere dag een leesvraag toegevoegd.

  Meer informatie >
  € 15,90
  Bestellen
 • BS13

  Jona

  Jona preekte en leefde ongeveer veertig jaar voor de verwoesting van Samaria door de Assyriërs. Als profeet van de Heere moest hij Gods boodschap gaan brengen in Ninevé. Hij wilde niet naar deze grote stad. God echter bracht Jona in Ninevé. Opdat Zijn goedheid zou blijken, ook onder de heidenen.
  Het boek Jona is een klemmende oproep tot bekering. In de persoon Jona wijst het heen naar Christus. Zoals Jona drie dagen en drie nachten in de vis was, zo heeft ook de Heere Jezus in het graf gelegen. Het boek Jona is eveneens een heenwijzing naar Pinksteren. Het heil zal uitgaan naar alle volken. De bekering van Ninevé is daarvan een voorteken. Zo is het boek Jona Gods heilsboodschap in een verloren wereld.
   

  Meer informatie >
  € 8,90
  Bestellen
 • Bijbellegger

  Bijbellegger

  De Bijbellegger helpt jongeren structuur te geven aan hun stille tijd. Hoe vul je dit in? Op welke manier hebben bidden en Bijbellezen met elkaar te maken. Welke vragen helpen jou om de tekst te begrijpen?

  Meer informatie >
  € 0,25
  Bestellen
 • Cover_Pagina_1

  Bijbelwijzer

  Het lezen van de Bijbel is voor christenen als eten en drinken. Gods Woord vergelijkt een christen met een boom aan een beek. Zoals de boom water put uit de beek, zo leeft een christen uit het Woord van God. Toch is Bijbellezen vaak moeilijk. Hoe doe je het?

  Meer informatie >
  € 4,00
  Bestellen
333