Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Boeken voor jongeren

 • kom naar de levensbron.PNG

  Kom naar de Levensbron

  McCheyne voor jou

  Meer informatie >
  € 12,95
  Bestellen
 • Dagboek Adam_Cover

  Adam

  Jongens en bijbellezen. Niet altijd de makkelijkste combinatie, zeker niet in de puberteit. Maar de Bijbel heeft een boodschap, ook voor jongens. In Gods Woord komen echte jongensthema's naar voren. Goed om te lezen wat de Bijbel daarover zegt! De stukjes zijn kort en vlot geschreven en bieden voor elke dag iets om vanuit de Bijbel bij stil te staan. 

  Dit is een nieuw dagboek voor jongens (15-18 jaar).
  Een dagboek in handig formaat, met eigentijdse en stoere vormgeving. 

  Meer informatie >
  € 17,90
  Bestellen
 • Gideon_plus16

  Gideon de twijfelaar die overwon (+16)

  Gideon, een man die twijfelt maar toch overwon. In Hebreeën 11 wordt Gideon ook genoemd als geloofsheden. Twijfel is zonde tegen de Heere Heere. Gideon maakte zich er ook schuldig aan, maar de Heere gaf hem geloof om dit te overwinnen.

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • BS_Plus16

  De discipelen van de Heere Jezus (+16)

  De Heere Jezus heeft 12 mannen bijzonder geroepen en hen een bijzondere taak gegeven. Ondanks dat deze mannen allemaal geroepen waren tot het volgend van de Heere , waren ze toch erg verschillend van elkaar. Je ziet dit aan hun afkomst, aan hun karakter, aan hun taken, maar ook aan hun omgang met de Heere Jezus

  Dit Bijbelstudieboekje is verkrijgbaar voor +16 en +19.  

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • x9789033129599_jpg_pagespeed_ic_D5dPs-wXe7.jpg

  De gemeente, je thuis

  Je kerkelijke gemeente is belangrijk. Het is de plaats waar je elke week naartoe gaat. Je komt er samen met andere mensen, ook met mensen van jouw leeftijd. Samen met hen kies jij ervoor om naar het Woord van God te luisteren.

  Meer informatie >
  € 15,90
  Bestellen
 • JB11

  De kerk waarin ik jong ben

  Een boekje voor jongeren over de Gereformeerde Gemeenten. Deze uitgave gaat in op de geschiedenis van ons kerkverband en beschrijft de belangrijkste facetten van ons kerkverband, zoals de prediking, de organisatie van de kerk en de plek van jongeren binnen de gemeenten. Dit boekje geeft veel nuttige informatie om meer te weten te komen over de Gereformeerde Gemeenten.

  Meer informatie >
  € 4,00
  Bestellen
337