Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Jaarverslag

Jeugdbond publiceert jaarverslag 2022

Ondanks een organisatorisch moeilijk jaar heeft de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG) het jaar 2022 positief kunnen afsluiten. Dat blijkt uit het jaarverslag 2022, dat 8 juni werd gepubliceerd.

Het jaarverslag vermeldt dat er binnen het team diverse wisselingen hebben plaatsgehad. In 2022 was een interim-directeur binnen de organisatie en een interim-eindredacteur voor het jongerenblad Daniël actief. Ook was het team van jeugdwerkadviseurs niet op sterkte.

Daartegenover staat dat de Jeugdbond na enkele jaren met coronabeperkingen weer veel activiteiten kon oppakken, zoals conferenties, Koers-vakanties, Bondsdagen en een Jeugdbonddag.

Het jaar 2022 werd positief afgesloten. Niet alleen financieel, maar ook organisatorisch. In oktober maakte de jeugdwerkorganisatie bekend dat Evert Barten benoemd is als directeur. Kort daarna liet de Jeugdbond ook weten dat er een nieuwe eindredacteur en jeugdwerkadviseur waren aangenomen.

De JBGG sloot het jaar af met een positief saldo van ruim 11.000 euro. ‘Net als in 2021 is een dreigend tekort omgebogen in een beperkt positief resultaat.’

Bekijk hier het jaarverslag van 2022. 


 

1042