Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Actieproducten Geloofwaardig

 • credo

  CREDO (muziek-CD)

  Deze unieke CD is een muzikale reis door de apostolische geloofsbelijdenis. Jongerenkoor en instrumentalisten (o.l.v. Mark Brandwijk) brengen de twaalf artikelen dichtbij via 20 muziekstukken. Met o.a. 'Wij loven u o God', Ik kniel aan Uwe kribbe neer' en 'O haupt voll Blut und Wunden'.

  Benieuwd? Luister naar de voorbeelden.

  Meer informatie >
  € 14,95
  Bestellen
 • Parel

  Pareltje Onderwijs

  Een luxe uitgevoerd boekje met pakkende citaten van de puriteinen vol (geestelijk) onderwijs. Mooi om cadeau te geven.

  Meer informatie >
  € 4,95
  Bestellen
 • lll

  Leven, lijden, leren

  Een aantrekkelijk vormgegeven actieboek met unieke interviews, stevige achtergrondverhalen, toegankelijke fotopagina's en inhoudsvolle Bijbelstudies. De rode draad in dit boek is de hoopgevende kracht van Bijbels onderwijs.

  Meer informatie >
  € 14,95
  Bestellen
 • De Ark der behoudeniskopie

  De Ark der behoudenis

  'De liefde van Christus dringt ons.' In 37 korte en praktische preken roept McCheyne op tot bekering en geloof in de Zaligmaker. In zijn preken klinkt de ernst door van de naderende eeuwigheid, maar ook het vurig verlangen om zondaren voor Christus te winnen.

  Meer informatie >
  € 22,50
  Bestellen
 • Nijsink - VOLGEN (2)

  Volgen, in het spoor van de Meester

  Twaalf jonge, gewone mannen uit Israël door de Heere Jezus geroepen om Zijn discipelen te zijn. Drie jaar volgen ze Hem. Het verandert hun leven radicaal. Zij leren jou wat het is om Jezus te kennen en na te volgen. 

  Meer informatie >
  € 12,50
  Bestellen
 • Ruitenburg - De Bijbel open

  De Bijbel open

  De Bijbel lezen en bestuderen is van levensbelang. Het is een 'Kracht Gods tot zaligheid'. Hoe kun je de Bijbel lezen en meer leren ontdekken over wie je zelf bent en Wie de Heere is? Ds. P. van Ruitenburg gaat op een praktische en bezinnende manier op deze vragen in.

  Meer informatie >
  € 10,50
  Bestellen
 • Farah 2

  Farah krijgt een toekomst

  Elke dag werkt Farah op de steenfabriek. Ze is negen jaar, maar nog nooit naar school geweest. Weg kunnen ze niet, want vader is de baas geld schuldig. Toch krijgen ze een kans om te verhuizen. Kan Farah eindleijk naar school? Lees verder in dit spannende boek over kinderen in Pakistan.

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • zehkvg

  Zoek eerst het koninkrijk van God (verhalen-CD)

  Monday, Grace, Bilal en Alaka vertellen over hun leven in Nigeria, Pakistan of India. Deze jongeren hebben het moeilijk, omdat ze arm zijn, een handicap hebben of als christen dwarsgezeten worden. Toch hebben ze hoop! Deze vertel-CD bevat 4 inspirerende, realistische verhalen.

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • Kwartet Kijk en Luister - cover doosje

  Kwartetspel Kijk en luister

  Kleurrijk kwartetspel samengesteld uit Kijk en luister (Laura Zwoferink) met tekeningen van Jaap Kramer. Dit spel bestaat uit negen kwartetten uit het Oude en Nieuwe Testament. Op elke kaart staat een korte uitleg.

  Meer informatie >
  € 7,95
  Bestellen
 • bas

  Bas gaat naar de kerk

  Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (Marjolein Hund) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat.  

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
1144