Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Boeken voor kinderen

 • Farah 2

  Farah krijgt een toekomst

  Elke dag werkt Farah op de steenfabriek. Ze is negen jaar, maar nog nooit naar school geweest. Weg kunnen ze niet, want vader is de baas geld schuldig. Toch krijgen ze een kans om te verhuizen. Kan Farah eindleijk naar school? Lees verder in dit spannende boek over kinderen in Pakistan.

  Meer informatie >
  € 9,90
  Bestellen
 • bas

  Bas gaat naar de kerk

  Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (Marjolein Hund) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat.  

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • zehkvg

  Zoek eerst het koninkrijk van God (verhalen-CD)

  Monday, Grace, Bilal en Alaka vertellen over hun leven in Nigeria, Pakistan of India. Deze jongeren hebben het moeilijk, omdat ze arm zijn, een handicap hebben of als christen dwarsgezeten worden. Toch hebben ze hoop! Deze vertel-CD bevat 4 inspirerende, realistische verhalen.

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • Kwartet Kijk en Luister - cover doosje

  Kwartetspel Kijk en luister

  Kleurrijk kwartetspel samengesteld uit Kijk en luister (Laura Zwoferink) met tekeningen van Jaap Kramer. Dit spel bestaat uit negen kwartetten uit het Oude en Nieuwe Testament. Op elke kaart staat een korte uitleg.

  Meer informatie >
  € 8,50
  Bestellen
 • BS20

  Wie is God? (-12)

  Ik ben Die ik ben, zegt God. Dat lees je in Exodus. In dit Bijbelboek lees je over Gods verlossing uit Egypte en de tocht door de woestijn. Het leert je veel over wie God is. Dit Bijbelstudieboekje is verkrijgbaar voor -12, -16, +16 en +19. 

  Download hieronder een voorbeeld Bijbelstudie van een -12 boekje. 

   

   

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • AC02

  Elke dag nieuw

  Samen met papa of mama lezen in een eigen dagboek. Elke dag nieuw is een kleurrijk dagboek voor jonge kinderen.
  Met korte overdenkingen en enkele gespreksvragen. Per week een leertekst en psalmvers. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

  Meer informatie >
  € 15,90
  Bestellen
 • DB08

  Ontdek!

  Stel je voor, je wist dat er ergens onder de grond een kostbare schat verborgen is. Je ziet er niets van aan de buitenkant. Hoe kun je die schat vinden? Door te zoeken en te graven! Dat kost zweetdruppels. Maar als je de schat vindt, ben je rijk! Zo is het ook met het lezen van de Bijbel.

  Meer informatie >
  € 15,50
  Bestellen
 • DB01

  Begrijp je Bijbel

  Een dagboek voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar. Doel van het dagboek is kinderen te leren hoe zij zelf de Bijbel kunnen lezen. In dit dagboek worden moeilijke woorden uitgelegd.. Zodat je begrijpt wat er staat. En zodat je het zelf kunt lezen: Gods Woord voor jou! Met medewerking van onder andere: B.S. van Groningen, mw. M. Quist.

  Meer informatie >
  € 14,50
  Bestellen
334